Vloerverwarming

Wilt u lekker op uw sokken kunnen rondlopen in huis, dan is vloerverwarming een zeer geschikte oplossing.

Neem contact op Onze diensten

Vloerverwarming

Wilt u lekker op uw sokken kunnen rondlopen in huis, dan is vloerverwarming een zeer geschikte oplossing.
Neem contact op

Specialistisch advies

Naast sanitair en installatiematerialen zijn wij ook gespecialiseerd in vloerverwarming. Veel consumenten hebben al eerder kennis gemaakt met de voordelen en comfort van vloerverwarming, maar weten er verder nog weinig vanaf. Gesitplus is als leverancier van hoogwaardige vloerverwarming al geruime tijd actief in de branche en garandeert u honderd procent kwaliteit. Ook enkel voor advies en informatie bent u bij Gesitplus Installatietechniek aan het juiste adres.

Gesitplus is gespecialiseerd in het monteren en adviseren van vloerverwarming voor zowel de zakelijke, als de particuliere markt. Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen uit een breed scala aan vloerverwarmingen en bijbehorende materialen, waarbij Gesitplus u helpt met het maken van de juist de keuze.

Overweegt u om vloerverwarming te laten aanleggen in uw woning, winkel of kantoor? Gesitplus helpt u graag verder doormiddel van advies, leverancier als installateur.

Onze vloerverwarming merken

Waarom wij de beste zijn
Snelle service Geen lange wachtrijen Parkeren voor de deur
Airco

Nooit meer een te warme slaapkamer of huiskamer met de airco`s van Gesitplus.

ONZE DIENSTEN
Wat zeggen onze klanten?

“De plaatsing van de 2 airco`s is prima gegaan. Ziet er zeer netjes uit! De temperatuur in de woonkamer en slaapkamer is heerlijk!”

Fam.Koole, Maastricht MEER REACTIES
Neem contact met ons op
Openingstijden
Maandag
Dinsdag t/m vrijdag
Zaterdag
13.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 uur
09.00 - 13.00 uur
Waarom wij?
Snelle service
Geen lange wachtrijen
Parkeren voor de deur
Copyright © Gesitplus 2011 - 2022 Daalstraat 23 - 6165 TH - Gemeente Sittard - Geleen te Limburg - tel. 046 4106033 - fax 046 4107153 - info@gesitplus.nl Sitemap | Juridisch | Website laten maken door Cross Internet |