Sanitair

Bent u op zoek naar een vakbekwame, gediplomeerde loodgieter voor zowel vakkundig werk als advies, neem dan direct contact met ons op.

Neem contact op Onze diensten

Gecertificeerd personeel en uitstekende service

Het sanitair behoort tot een van de belangrijkste onderdelen in uw badkamer en huis. U heeft er dagelijks mee te maken en wilt natuurlijk dat dit er goed uitziet en praktisch en functioneel werkt. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en installatie van sanitair, denk hierbij aan kranen, wasbakken, douches, ligbaden, douchewanden, toiletten, spiegels en meer! Kortom, voor sanitair hoeft u niet meer verder te zoeken, want een gerenommeerde leverancier en installateur heeft u reeds gevonden.

Wij hebben een groot assortiment aan sanitair. Door onze expertise alsmede professionele programma`s kunnen wij u precies uittekenen hoe uw nieuwe ruimte eruit zal gaan zien. Door deze tekening krijgt u een indicatie van hetgeen hoe de ruimte eruit komt te zien.

Wanneer u de juiste sanitair gekozen heeft, kunnen wij dit ook voor u installeren en aansluiten. Onze gecertificeerde en professionele installatiemonteurs zullen dit keurig voor u verzorgen.

Wij leveren sanitair van gerenommeerde topmerken als Bruynzeel, sphinx, Duravit, Villeroy & Boch, Keramag, Laufen en Sealskin.

Onze sanitair merken

Waarom wij de beste zijn
Snelle service Geen lange wachtrijen Parkeren voor de deur
Airco

Nooit meer een te warme slaapkamer of huiskamer met de airco`s van Gesitplus.

ONZE DIENSTEN
Wat zeggen onze klanten?

“De plaatsing van de 2 airco`s is prima gegaan. Ziet er zeer netjes uit! De temperatuur in de woonkamer en slaapkamer is heerlijk!”

Fam.Koole, Maastricht MEER REACTIES
Neem contact met ons op
Openingstijden
Maandag
Dinsdag t/m vrijdag
Zaterdag
13.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 uur
09.00 - 13.00 uur
Waarom wij?
Snelle service
Geen lange wachtrijen
Parkeren voor de deur
Copyright © Gesitplus 2011 - 2022 Daalstraat 23 - 6165 TH - Gemeente Sittard - Geleen te Limburg - tel. 046 4106033 - fax 046 4107153 - info@gesitplus.nl Sitemap | Juridisch | Website laten maken door Cross Internet |