Radiatoren

Bent u op zoek naar een vakbekwame, gediplomeerde loodgieter voor zowel vakkundig werk als advies, neem dan direct contact met ons op.

Neem contact op Onze diensten

Advies op maat

De radiator is een deel van uw centrale verwarming en zorgt voor het verwarmen van uw ruimte. Bij ons kunt u terecht voor al uw radiatoren. Wij hebben een groot assortiment aan verschillende soorten radiatoren. Zo kunt u bij ons terecht voor paneel radiatoren, plint radiatoren, lage temperatuur-radiatoren, kolomradiatoren en meer.

Al onze radiatoren zijn in verschillende soorten en kleuren te krijgen. Wij bieden deze aan in verschillende soorten merken, te noemen zijn Radson, Vasco, Brugman, Zehnder, Henrad en Jaga.. Deze hebben allen hun eigen stijl. Zo zijn wij leverancier van moderne radiatoren in luxe designs, maar ook de klassieke radiatoren bieden wij u met trots aan.

U kunt altijd bij ons langskomen voor een advies omtrent een radiator die het beste in uw huis past. We zullen op basis van uw wensen en behoeften een passend advies geven.

Naast de verkoop van radiatoren kunnen wij de installatie bij u uit handen nemen. Dit zal in samenspraak gebeuren met de klant. Neem een kijkje in onze showroom en laat u verrassen door ons ruime aanbod in designradiatoren en radiatoren in de klassieke en traditionele stijl.

Onze radiatoren merken

Waarom wij de beste zijn
Snelle service Geen lange wachtrijen Parkeren voor de deur
Airco

Nooit meer een te warme slaapkamer of huiskamer met de airco`s van Gesitplus.

ONZE DIENSTEN
Wat zeggen onze klanten?

“De plaatsing van de 2 airco`s is prima gegaan. Ziet er zeer netjes uit! De temperatuur in de woonkamer en slaapkamer is heerlijk!”

Fam.Koole, Maastricht MEER REACTIES
Neem contact met ons op
Openingstijden
Maandag
Dinsdag t/m vrijdag
Zaterdag
13.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 uur
09.00 - 13.00 uur
Waarom wij?
Snelle service
Geen lange wachtrijen
Parkeren voor de deur
Copyright © Gesitplus 2011 - 2023 Daalstraat 23 - 6165 TH - Gemeente Sittard - Geleen te Limburg - tel. 046 4106033 - fax 046 4107153 - info@gesitplus.nl Sitemap | Juridisch | Website laten maken door Cross Internet |