Kranen

Bij de keuze van een nieuwe kraan is het belangrijk dat u een kraan kiest die bij uw wastafel past en uiteraard aansluit bij het interieur van uw gehele badkamer. Installatiebedrijf Gesitplus heeft een enorm aanbod aan designkranen, wastafels en douchewanden. Bij Installatiebedrijf Gesitplus bent u niet alleen op het juiste adres voor een aankoop, maar ook voor advies en montage van sanitair.

Kranen in maten en vormen!

Naast de enkelvoudige koude kranen, wordt er in veel gevallen bij een wastafels een knopskraan gemonteerd. Andere vormen van kranen zijn de welbekende kranen waarbij een bewegingssensor bepaalt wanneer er water uit de kraan komt. Betreffende kranen worden vaak gemonteerd in horeca.

Sommige mensen hebben liever een mengkraan bij de wastafel, waarbij ze zowel koud als warm water kunnen gebruiken. Er zijn mengkranen met een eengatsmontage voor de wastafel, maar ook voor aan de muur. Kortom, bij Installatiebedrijf Gesitplus bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar kranen, wastafels of gedegen en passend advies.

Gesitplus Installatietechniek beschikt over gespecialiseerde loodgieters, die de montage van kranen, watafels en ander sanitair graag voor u verzorgen. 

Bezoek onze showroom in Geleen (Limburg) en laat u vrijblijvend adviseren door onze gespecialiseerde loodgieters die voor elke situatie een op maatgemaakt advies hebben.

Onze kranen merken

Waarom wij de beste zijn
Snelle service Geen lange wachtrijen Parkeren voor de deur
Airco

Nooit meer een te warme slaapkamer of huiskamer met de airco`s van Gesitplus.

ONZE DIENSTEN
Wat zeggen onze klanten?

“De plaatsing van de 2 airco`s is prima gegaan. Ziet er zeer netjes uit! De temperatuur in de woonkamer en slaapkamer is heerlijk!”

Fam.Koole, Maastricht MEER REACTIES
Neem contact met ons op
Openingstijden
Maandag
Dinsdag t/m vrijdag
Zaterdag
13.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 uur
09.00 - 13.00 uur
Waarom wij?
Snelle service
Geen lange wachtrijen
Parkeren voor de deur
Copyright © Gesitplus 2011 - 2023 Daalstraat 23 - 6165 TH - Gemeente Sittard - Geleen te Limburg - tel. 046 4106033 - fax 046 4107153 - info@gesitplus.nl Sitemap | Juridisch | Website laten maken door Cross Internet |