CV Ketels

CV ketels, bijbehorende installatie en onderhoud behoort tot één van de specialiteiten van Installatiebedrijf Gesitplus te Geleen (Limburg).

Duurzame hoogrendementsketels

De CV ketel, ook wel centraleverwarmingsketel genoemd en heeft als voornaamste doel het verwarmen van water waardoor u uw huis kunt opwarmen tijdens koude winterdagen. Er zijn verschillende soorten centraleverwarmingsketels die op verschillende soorten brandstof werken.

Het rendement van een CV ketel wordt tegenwoordig steeds belangrijker. Dit heeft mede te maken met het feit dat de prijzen van de energie steeds hoger worden. Daarom zijn er hoogrendementsketels ontwikkeld. Deze CV ketels zorgen voor een vermindering van gasverbruik  waardoor u tegen relatief lage kosten uw huis kunt verwarmen.

Nieuwe CV ketel kopen?
Bent u op zoek naar een nieuwe CV ketel dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom. Wij zullen u adviseren en uitleggen waarmee u rekening moet houden tijdens de aankoop van een nieuwe centraleverwarmingsketel.

U kunt bij ons altijd langs komen voor een passend advies. Onze specialisten voorzien u graag van een op maat gemaakt advies waardoor u uw huidige verwarmingskosten kunt reduceren.

Onderhoud en installatie nieuwe CV ketel
Naast de verkoop van CV ketels, kunnen wij voor u ook de gehele installatie alsmede het onderhoud verzorgen waardoor uw centraleverwarmingsketel een lange houdbaarheid krijgt.

Kortom, bij Gesitplus bent u aan het juiste adres voor de aanschaf van een rendements CV ketel, bijbehorende installatie alsmede het onderhoud.

Onze cv-ketels merken

Waarom wij de beste zijn
Snelle service Geen lange wachtrijen Parkeren voor de deur
Airco

Nooit meer een te warme slaapkamer of huiskamer met de airco`s van Gesitplus.

ONZE DIENSTEN
Wat zeggen onze klanten?

“De plaatsing van de 2 airco`s is prima gegaan. Ziet er zeer netjes uit! De temperatuur in de woonkamer en slaapkamer is heerlijk!”

Fam.Koole, Maastricht MEER REACTIES
Neem contact met ons op
Openingstijden
Maandag
Dinsdag t/m vrijdag
Zaterdag
13.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 uur
09.00 - 13.00 uur
Waarom wij?
Snelle service
Geen lange wachtrijen
Parkeren voor de deur
Copyright © Gesitplus 2011 - 2023 Daalstraat 23 - 6165 TH - Gemeente Sittard - Geleen te Limburg - tel. 046 4106033 - fax 046 4107153 - info@gesitplus.nl Sitemap | Juridisch | Website laten maken door Cross Internet |