Airco voor particulier en zakelijk

Met steeds meer warmere periodes in het jaar wordt de behoefte aan koeling steeds groter, het lekker kunnen slapen wordt grotendeels bepaald door de omgevingstemperatuur in de slaapkamer, vandaar dat dit ook de eerste ruimte is waar partikulieren een airco laten plaatsen, de telefoontjes van; eindelijk weer door kunnen slapen komen hier dan ook regelmatig binnen van tevreden klanten! Daarnaast zien we de laatste 2 jaar dat steeds meer mensen kiezen voor meerdere airco's in huis, zodat ze niet alleen lekker kunnen slapen maar ook wonen-werken! 3-4 of 5 units in 1 huis zijn dan ook geen uitzondering meer. Het belang van Zuinige en Stille binnen en buiten-units wordt daardoor ook steeds groter!De nieuwste MHI wandunits hebben een geluidsniveau van 19dB(A) in de laagste stand, knap als u hem hoort!

 

Dat MHI overtuigd is van hun superieure kwaliteit blijkt uit het feit dat u 5 jaar Garantie krijgt!

Airco-Verwarming

Ongeveer 30% van de airco-aanvragen betreft mensaen die géén Koelbehoefte hebben, vreemd zal u denken, maar onze Mitsubischi Heavy airco's verwarmen ook, en sterker nog:het is goedkoper verwarmen met een MHI airco dan met uw cv-toestel! MHI airco's zijn inverter-airco's MET warmtepomp, en de nieuwste series hebben rendementen van 460-520%Uw HR-cv toestel heeft een rendement van max 108%! Tel uit uw winst.

Voor een studeerkamer, kantoor aan huis of lokale verwarming is een MHI Airco-heater een Perfecte oplossing!

Als u dan ook nog dmv zonnepanelen uw eigen stroom opwekt wordt het natuurlijk nog interessanter.

Zakelijke klanten kunnen hierbij ook nog gebruikmaken van de Energie-Investerings-Aftrek (EIA regeling)

Bent u op zoek naar een airco? Gesitplus Installatietechniek in Limburg levert hoogwaardige airco`s en installeert deze bij u op locatie. We zullen u allereerst adviseren over aircosystemen die het best aansluiten op uw situatie en wensen. Na betreffend advies zullen wij u een vrijblijvende offerte aanbieden. Wanneer u hiermee akkoord gaat zullen wij overgaan tot het leveren van de airconditioning met eventueel bijbehorende installatie.

Altijd een aangenaam binnen-klimaat met de airco`s van Installatiebedrijf Gesitplus.

Onze airco merken

Waarom wij de beste zijn
Snelle service Geen lange wachtrijen Parkeren voor de deur
Airco

Nooit meer een te warme slaapkamer of huiskamer met de airco`s van Gesitplus.

ONZE DIENSTEN
Wat zeggen onze klanten?

“De plaatsing van de 2 airco`s is prima gegaan. Ziet er zeer netjes uit! De temperatuur in de woonkamer en slaapkamer is heerlijk!”

Fam.Koole, Maastricht MEER REACTIES
Neem contact met ons op
Openingstijden
Maandag
Dinsdag t/m vrijdag
Zaterdag
13.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 uur
09.00 - 13.00 uur
Waarom wij?
Snelle service
Geen lange wachtrijen
Parkeren voor de deur
Copyright © Gesitplus 2011 - 2022 Daalstraat 23 - 6165 TH - Gemeente Sittard - Geleen te Limburg - tel. 046 4106033 - fax 046 4107153 - info@gesitplus.nl Sitemap | Juridisch | Website laten maken door Cross Internet |