Centrale verwarming, sanitair en airco

Gesitplus is dé specialist op het gebied van vloerverwarming, de meest comfortabele manier van verwarmen; mits juist berekend en aangelegd.
Ook hiervoor kan men u een berekening en desgewenst een legplan verzorgen. De benodigde materialen zoals slangen, verdelers etc. zijn uit voorraad leverbaar.

Gesitplus verkoopt radiatoren van de merken Brugman en Radson en decorradiatoren van Vasco, Thermic en Jaga; van al deze producten zijn een aantal modellen te bewonderen in de winkel. U kunt ze dus zien en voelen voor u tot aanschaf over gaat

Op het gebied van sanitair biedt Gesitplus u alle gangbare merken aan en werkt deze firma samen met een groothandelsshowroom voor het geval u nog geen keuze kunt maken en graag een professioneel ontwerp voor uw nieuwe badkamer in handen wilt hebben. Desgewenst kan Gesitplus ook de realisatie voor u verzorgen.

Het assortiment sanitairmengkranen neemt een prominente plek in de winkel in. U vindt er alle topmerken zoals Oras, Olympia en Grohe; merken met een gevestigde reputatie die garantie en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Al deze producten zijn uit voorraad leverbaar en alle andere merken zijn binnen een paar dagen op bestelling leverbaar.

Vanaf maart kan u bij Gesitplus ook terecht voor airconditioners van het merk TCL, een kwalitatief hoogwaardig product, zeer betaalbaar prijzen voor zowel particulier als professional. Ook andere merken airco’s zijn op bestelling leverbaar. Alle aansluitmateriaal zoals koelleidingen, leidinggoot etc zijn voorraad leverbaar.

Gesitplus verzorgt nu ook de montage van alle cv sanitaire en airco werkzaamheden!

Waarom wij de beste zijn
Snelle service Geen lange wachtrijen Parkeren voor de deur
Airco

Nooit meer een te warme slaapkamer of huiskamer met de airco`s van Gesitplus.

ONZE DIENSTEN
Wat zeggen onze klanten?

“De plaatsing van de 2 airco`s is prima gegaan. Ziet er zeer netjes uit! De temperatuur in de woonkamer en slaapkamer is heerlijk!”

Fam.Koole, Maastricht MEER REACTIES
Neem contact met ons op
Openingstijden
Maandag
Dinsdag t/m vrijdag
Zaterdag
13.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 uur
09.00 - 13.00 uur
Waarom wij?
Snelle service
Geen lange wachtrijen
Parkeren voor de deur
Copyright © Gesitplus 2011 - 2022 Daalstraat 23 - 6165 TH - Gemeente Sittard - Geleen te Limburg - tel. 046 4106033 - fax 046 4107153 - info@gesitplus.nl Sitemap | Juridisch | Website laten maken door Cross Internet |