Nog meer keuze

Get Wet. By Sealskin. And take it easy!
Het merk Get Wet vertegenwoordigt een uitgebreide betaalbare lijn douche– en badwanden voor veeleisende mensen. Deze fraaie producten laten zich met drie kwalificaties omschrijven: fraai design, degelijke kwaliteit, goede betaalbaarheid. De douchewanden zijn ook in onze showroom te bezichtigen.

Onder de naam Sealskin bedienen wij het midden – en hoge segment met een brede lijn sanitairproducten. De lijn omvat luxe series douchecabines, douchebakken, baden en whirlpools. Stuk voor stuk voorbeelden van topkwaliteit die u alléén aantreft bij de sanitaire vakhandel.

Bruynzeel
Modern design voor de badkamer, veelzijdig en elegant met de beste materialen ontwikkeld om een zo hoog mogelijk comfort te bieden. Bruynzeel sanitair biedt een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Diverse badmeubels zijn ook in onze showroom te bekijken.

Gesitplus is Preferred Nefit Partner
De betrouwbaarste HR-ketels nu ook bij Gesitplus in de showroom aanwezig. Kijk ook naar onze Nefit-Trenline aktie voor jarenlang zorgenloos genieten van een warm huis en veel warm water.

BIJ GESITPLUS ALTIJD 7 JAAR GARANTIE!

Gesitplus verzorgt nu ook de montage van alle cv, sanitaire en airco werkzaamheden!

Waarom wij de beste zijn
Snelle service Geen lange wachtrijen Parkeren voor de deur
Airco

Nooit meer een te warme slaapkamer of huiskamer met de airco`s van Gesitplus.

ONZE DIENSTEN
Wat zeggen onze klanten?

“De plaatsing van de 2 airco`s is prima gegaan. Ziet er zeer netjes uit! De temperatuur in de woonkamer en slaapkamer is heerlijk!”

Fam.Koole, Maastricht MEER REACTIES
Neem contact met ons op
Openingstijden
Maandag
Dinsdag t/m vrijdag
Zaterdag
13.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 uur
09.00 - 13.00 uur
Waarom wij?
Snelle service
Geen lange wachtrijen
Parkeren voor de deur
Copyright © Gesitplus 2011 - 2022 Daalstraat 23 - 6165 TH - Gemeente Sittard - Geleen te Limburg - tel. 046 4106033 - fax 046 4107153 - info@gesitplus.nl Sitemap | Juridisch | Website laten maken door Cross Internet |