Even voorstellen

Eigenaar van Gesitplus is Erwin Frissen.
Met een 17 jarige achtergrond in de cv en sanitairbranche werd mij in 2007 het bedrijf Gesit ter overname aangeboden. Vanuit mijn jarenlange zakelijke relatie met Gesit  kende ik het bedrijf goed en hoefde ik daar niet lang over na te denken.  
Mijn visie was en is om met Gesitplus een winkel neer te zetten die voorziet in de behoefte van mensen om behalve een product ook nog een stuk advies en persoonlijke aandacht te krijgen in een tijd waarin handel steeds onpersoonlijker wordt en een klant voornamelijk gezien wordt als een manier om geld te verdienen. Uiteraard is het ook mijn intentie om met deze winkel een boterham te verdienen, maar dan wel op een voor de klant en mijzelf prettige manier. Ik vind dan ook dat een klant die komt voor een onderdeel of een kraanleertje net zoveel aandacht verdient als een grote cliënt en ben van mening dat er best een extra inspanning geleverd mag worden om deze op een ‘ouderwetse’ manier persoonlijk te helpen met zijn of haar installatieprobleem.”

En zo doen we het inmiddels al meer dan 10 jaar!

Kortom voor al u cv, sanitair en airco-onderdelen en componenten moet u bij Gesitplus zijn.

De installatiewinkel met meerwaarde!
Voor meer informatie, neem vrijblijvend contact met ons op of loop gewoon eens even binnen.
Wij helpen u graag.

 

Waarom wij de beste zijn
Snelle service Geen lange wachtrijen Parkeren voor de deur
Airco

Nooit meer een te warme slaapkamer of huiskamer met de airco`s van Gesitplus.

ONZE DIENSTEN
Wat zeggen onze klanten?

“De plaatsing van de 2 airco`s is prima gegaan. Ziet er zeer netjes uit! De temperatuur in de woonkamer en slaapkamer is heerlijk!”

Fam.Koole, Maastricht MEER REACTIES
Neem contact met ons op
Openingstijden
Maandag
Dinsdag t/m vrijdag
Zaterdag
13.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 uur
09.00 - 13.00 uur
Waarom wij?
Snelle service
Geen lange wachtrijen
Parkeren voor de deur
Copyright © Gesitplus 2011 - 2022 Daalstraat 23 - 6165 TH - Gemeente Sittard - Geleen te Limburg - tel. 046 4106033 - fax 046 4107153 - info@gesitplus.nl Sitemap | Juridisch | Website laten maken door Cross Internet |