Loodgieter Sittard

Bent u op zoek naar een gediplomeerde en vakbekwame loodgieter in Sittard? Dan bent u bij installatiebedrijf Gesitplus aan het juiste adres. Gespecialiseerd in installatie en verkoop van sanitair, kunnen wij u voorzien van vakkundig werk of advies wanneer dit nodig is. Onze installatiemonteurs en loodgieters in Sittard hebben kennis over sanitair, maar ook verstoppingen, lekkages en leidingen. Om uw badkamer of andere sanitaire voorziening functioneel te laten werken, zorgt Gesitplus voor een snelle service en advies. Zo kunt u snel (weer) genieten van uw goed werkend sanitair. 

Hulp bij een lekkage of verstopping 

Een verstopping of een lekkage kan nare gevolgen hebben voor uw huis maar ook voor uw eigen gezondheid. Wanneer een afvoer of riool is verstopt, brengt dat vaak onplezierige luchtjes met zich mee. Iets wat u natuurlijk zo snel mogelijk wilt oplossen door middel van een loodgieter in Sittard. Heeft u last van een verstopping of van een lekkage? Onze professionele loodgieters weten snel de oorzaak van deze ongewenste luchtjes te vinden. Voordat u het weet is het probleem opgelost en kunt u weer genieten van een frisse woning zonder nare luchtjes.    

                                             Werkzaam in Sittard en omgeving, Roermond, Geleen, Venlo en Heerlen.

Installatie van uw sanitair

Gesitplus is gespecialiseerd in meerdere werkzaamheden waaronder sanitair, maar ook airco, CV ketels, radiatoren en vloerverwarmingen. Moet u radiatoren, een airco of sanitair plaatsen in uw woning? Dan is het verstandig dit goed uit te laten voeren zodat alles naar toebehoren werkt. Gesitplus staat voor u klaar met een gespecialiseerde loodgieter in Sittard voor het installeren van de juiste systemen of uw huidige installatie te repareren. 

Loodgieter in Sittard of omgeving

Voor een loodgieter in Sittard schakelt u installatiebedrijf Gesitplus in. Uw installatie wordt geplaatst of gerepareerd door professionele en ervaren vakmensen. Wij staan klaar voor de best mogelijke snelle service en kwaliteit waardoor vele klanten de weg naar ons vinden. Onze vakbekwame loodgieters zijn werkzaam in Sittard en omgeving zoals Geleen, Roermond, Heerlen en Venlo. 

Wilt u graag advies van installatiebedrijf Gesitplus? Dan kunt u contact met ons opnemen via de telefoon of mailen naar info@gesitplus.nl. U bent natuurlijk ook welkom in onze fysieke winkel in Geleen.

Waarom wij de beste zijn
Snelle service Geen lange wachtrijen Parkeren voor de deur
Airco

Nooit meer een te warme slaapkamer of huiskamer met de airco`s van Gesitplus.

ONZE DIENSTEN
Wat zeggen onze klanten?

“De plaatsing van de 2 airco`s is prima gegaan. Ziet er zeer netjes uit! De temperatuur in de woonkamer en slaapkamer is heerlijk!”

Fam.Koole, Maastricht MEER REACTIES
Neem contact met ons op
Openingstijden
Maandag
Dinsdag t/m vrijdag
Zaterdag
13.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 uur
09.00 - 13.00 uur
Waarom wij?
Snelle service
Geen lange wachtrijen
Parkeren voor de deur
Copyright © Gesitplus 2011 - 2022 Daalstraat 23 - 6165 TH - Gemeente Sittard - Geleen te Limburg - tel. 046 4106033 - fax 046 4107153 - info@gesitplus.nl Sitemap | Juridisch | Website laten maken door Cross Internet |