Installatiebedrijf Sittard

Een installatiebedrijf in Sittard of omstreken is dichterbij dan u denkt! Al jarenlang is Gesitplus gespecialiseerd in diverse werkzaamheden op het gebied van sanitair, CV ketels en airco. Daarnaast leveren wij oplossingen op het gebied van vloerverwarmingen en radiatoren. Door de brede kennis en ervaring in het vak, kunnen wij u snel voorzien van het beste advies. Ons streven is u helpen met het kiezen en installeren van de juiste systemen en materialen. Naast het leveren en plaatsen van (centrale) verwarmingen, sanitair en airco, staan wij ook met reparaties voor u klaar. Laat het werk uit handen nemen door Gestiplus installatiebedrijf regio Sittard!

Ervaren installatietechnieken

Het installeren en het plaatsen van sanitair, radiatoren en airco moet gedetailleerd gebeuren. Het zou immers vervelend zijn als er iets niet goed werkt. Bij Gesitplus bent u verzekerd van een goed resultaat, uitgevoerd door gespecialiseerde loodgieters. Daarnaast geven wij graag een passend advies omtrent sanitair en radiatoren. Hierbij houden wij rekening met uw woonsituatie, wensen en het budget. Indien u liever een vloerverwarming wenst, bespreken we graag met u de diverse opties. Zoek niet verder naar een erkend installatiebedrijf in Sittard. Gessitplus is al meer dan 10 jaar een erkend begrip in Zuid-Limburg.

Excellente service

Gesitplus kenmerkt zich als een kleinschalig installatiebedrijf in Sittard en omgeving. Door de kennis en professionele werkzaamheden, vinden vele klanten de weg naar ons. Wij zijn er echter van overtuigd dat kwaliteit en service de ingrediënten zijn voor tevredenheid. Door onze onafhankelijke dienstverlening zowel on- als offline kunnen wij u een beter beeld geven van onze werkzaamheden. Kortom: service staat hoog in het vaandel!

Neem contact met ons op via de telefoon of e-mail voor eventuele vragen en dergelijke. Daarnaast kunt u ook 6 dagen per week terecht in onze fysieke winkel in Geleen.

Waarom wij de beste zijn
Snelle service Geen lange wachtrijen Parkeren voor de deur
Airco

Nooit meer een te warme slaapkamer of huiskamer met de airco`s van Gesitplus.

ONZE DIENSTEN
Wat zeggen onze klanten?

“De plaatsing van de 2 airco`s is prima gegaan. Ziet er zeer netjes uit! De temperatuur in de woonkamer en slaapkamer is heerlijk!”

Fam.Koole, Maastricht MEER REACTIES
Neem contact met ons op
Openingstijden
Maandag
Dinsdag t/m vrijdag
Zaterdag
13.00 - 17.00 uur
09.00 - 17.00 uur
09.00 - 13.00 uur
Waarom wij?
Snelle service
Geen lange wachtrijen
Parkeren voor de deur
Copyright © Gesitplus 2011 - 2022 Daalstraat 23 - 6165 TH - Gemeente Sittard - Geleen te Limburg - tel. 046 4106033 - fax 046 4107153 - info@gesitplus.nl Sitemap | Juridisch | Website laten maken door Cross Internet |